tiistai 10. maaliskuuta 2015

Sataa sataa ropisee

Terve!!

Hujautetaampa taas sellainen skanditon tarina, kun sattui rauhallisempi hetki eteen..

Kuten otsikosta saattaa ounastella, ulkona on brittien ajoilta peritty ilmasto vallallaan.. Vetta sataa, ja kaikkia paleltaa! Tunnelma on kuitenkin toissa lammin, joten takia tarvitsee pitaa vain fyysista olemustaan lammittaakseen..

Eilen olikin taas erikoispaiva, kun respan Kim oli vapaapaivalla, ja minulle luonnollisesti napsahti aamusta alkaen kyseinen nakki! Istuin siis paivan alakerrassa petraamassa Italian- ja Maltan kielen taitojani. Kumpikaan ei juuri parantunut, eli en edelleenkaan osaa puhua kimpaakaan.. Kuuntelen kylla sujuvasti! Siina istuskellessa olikin hyvaa aikaa hujauttaa tyontekijoille palkkanauhat, joten ei se paiva ihan pelkkaa small talk:ia ollut.

Tanaan paasinkin sitten takaisin ylakertaan, ja tyovuorolistojen ja loma-anomusten pariin.. Aika kuluu paljon rattoisammin, kun on jotain tekemista koko ajan! Tanaan oli myos Stage Maltan toimistolla vierailun ajankohta aivan kasilla, ja niimpa sielta saapuikin Kia (myos Hyrialta taalla tekemassa harjoitteluaan) meita tenttaamaan ja kuvaamaan! Kaavakkeet tuli nopeasti taytettya, ja hyvaa palautetta sai niin firma kuin minakin. Nyt jatkuu ahkera uurastu asiakaspalvelun merkeissa, puhelin nimittain pyrkii hyppaamaan kannakkeistaan ihan avustamattakin...

Heipat!!

1 kommentti:

  1. Onneksi tunnelmat ovat aurinkoiset. Toivotaan, että sääkin paranee!
    -Ilona

    VastaaPoista