sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Turvallisesti "kotona"!

Heipat taas!!

Juups, olo on jo paljon parempi, niin kuin otsikosta saattaa päätellä! Tänään kotiuduin sairaalasta, ja taksikyyti oli kohtuu hintainen.. Avointa apteekkia ei matkan varrelta löytynyt, enkä sellaista täältä koti kylästäkään yhyttänyt, joten antibiootit jatkuvat vasta huomenna..

The TALO

Pöpö itsessään olikin "hieman" pahempi kuin kuvittelin.. CRP oli torstaina sairaalaan kirjautuessa 197, joten ei ihmekkään, että aika lailla lykkäsivät minuun troppeja heti alkuun. Dieettinä kokemus kyllä oli hyvinkin tehokas, koska painoa on koto Suomesta lähdön jälkeen pudonnut melko tarkkaan 20 kiloa, josta suurin osa viimeisen viiden päivän aikana... Saattaa siis kuitenkin olla, ainakin pudoneen painon määrästä päätellen, että tauti on vaivannut lähes oireettomana jo jonkin aikaa! Niin kuin alla olevasta kuvasta näkyy, niin lähteissä istuneet farkut jo hieman roikkuvat.. :D No, tästä jos pitäisi kiinni, niin olisi ihan kohtuullisessa kondiksessa kotiin tullessa! 

The MASU :D

Enisei.. Huomenna on siis kuitenkin vielä huilipäivä, ja tiistaina taas innolla töihin! JES!! Nyt paistaa aurinko, ja on lämmin, niin saatan jopa saada töihin puhtaat vaattee päälle; kohta lähtee toinen koneellinen pörräämään.

Heipat taas seuraavaan kertaa.. 
Minä menen nyt, ja kun taas näette minut, olen palannut!

1 kommentti:

  1. Moi Tomi!

    Hienoa, että voit paremmin ja olet ainakin päässyt kotiin :) Toivottavsti pian paranet jo työkuntoonkin.

    Melkoinen seikkailu, toivotaan tasaisempaa loppureissua!

    -Ilona

    VastaaPoista