tiistai 17. maaliskuuta 2015

Tiistaina ei auta luottaa busseihin...

Heipat taalta hauskalta pikku saarelta nimeltaan Malta! :)

Toinen tiistai putkeen, kun tyomatka kesti yllattavankin pitkaan! Aamu aukeni pirteana ja sateettomana, ja suihkukin toimi! Bussille ehdin niin hyvissa ajoin, etta ajattelin jopa ehtivani toihin vahan ylitse kahdeksaksi, mika olisi tarkoittanut helpompaa kauppareissua toiden jalkeen... Juuei... Viitta vaille seitseman bussi ei suostunut ottamaan kyytiin, koska oli liian taynna. Kymmenta ylitse seitseman bussi teki samat tepposet... Olin siis vaihtopysakilla Vallettassa kuitenkin hyvissa ajoin ehtimaan 8:15 bussiin, jolla ehtisin viela ajoissa toihin, vaikka olisinkin vasta noin 8:50 kolkuttelemassa portin takana! Juuei... Eipa tullut se bussi paikalle ollenkaan... Eika muuten tullut seuraavakaan!! :D Seuraava sitten tulikin, mutta ei mennyt tuubiin loppumatkakaan. Hieman ennen Mater Dei:ta bussimme auvoisa kuljettaja sai aikaan tappelun matkustajan kanssa, ja sitten seisottiinkin tienposkessa hetki jos toinenkin asiaa setvimassa... Loppujen lopuksi siis aamun tyomatka kesti kolme(!!) tuntia! 

Noh.. Niin kuin Juha Vuorinen pullopostissaan sanoi: Hey, this is Malta! Kannattaa muuten kuunnella, antaa Juha-sedan tarinat aika realistisen kuvan elamisesta Maltalla!

Loppupaiva sitten meneekin tiukasti tyovuorolistojen ihmeellisessa maailmassa, ja mainoskuvia editoiden. Torstain on taas taalla pankkipyha, joten saamme jalleen kerran tiivistaa viikon aikataulua roppa kaupalla! 

Heipat taas! (eipahan sada vetta!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti