keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Hupsansaa sano respan heppu..

Heipati skandittomasti hei!

Uusi aamu toi uudet kujeet! Sairastumisten hyokyaalto tekikin minusta aamulla reseptionistin! Olen siis istunut koko paivan aulassa tulkitsemassa Italian-englantia, Maltan-englantia, Romanian-englantia, Serbian-englantia, ja useata muuta englantia siihen kaupan paallisiksi! Eipa hataa, kyllahan tastakin selvittiin! Opastus aamulla toki oli hieman hatainen ihmisten kiireen vuoksi, mutta ilmeisesti se kuitenkin riitti, koska olen paivan yksin parjannyt! Palkkanauhat ja verotodistukset ovat paatyneet oikeille omistajilleen, ja puheluiden ohjauksestakaan ei ole viela kukaan valittanut....

Aikas mielenkiintoinen kokemus siis, koska kommunikointi liikkeessa vierailijoiden kanssa ei aina ole ihan niin yksinkertainen tippaleipa, niin kuin kotimaisessa laatuelokuvassakin elamasta sanotaan..

As an added bonus, niin kuin jonkun muun maan murretta puhuva sanoisi, oli tilaisuus tavata useita firman palveluksessa tyoskentelevia vartijoita. Se helpottaa varmasti jatkossa heidan kanssaan asiointia, kun nyt molemmilla puhelun osapuolilla on kasvot..

Sitten hieman saasta...: Aamulla vaikutti silta, etta jo tanaan saattasisin saada pyykit kuivaksi, mutta toisin kavi! Aamupaivan aurinkoisen lammon jalkeen, nyt on taas tuulista, sateista, ja kylmaa... Eli saavat olla pyykit narulla viela ainakin huomiseen! Tanne jos olette siis jossain vaiheessa tulossa, ja tulonne ajoittuu talveen, niin varatkaa paljon vaatetta mukaan, koska pesun, tai ainakin kuivauksen joutuu ajoittamaan oikukkaan saan mukaisesti! Minakin pesin pyykkini aurinkoisen ilman hetkellisesti helliessa maanantaina, mutta kone kun pysahtyi, jyrahtivat myos ukkosen ensi tahdit....

Mutta! jospa jatkaisin viela hetken puhelimeen vastailua, ja palaisin asiaan taas toisella kertaa!

Heipat!!!

1 kommentti:

  1. Hetken jo pelästyin, että kirjoitat hieman 'saastaa', mutta säästähän siinä tosiaan olikin kysymys :) Ainakin työtehtäväsi ovat monipuolisia, hyvä näin, vaikka haasteitahan tällaiset pikakomennukset ovat. Ylpeänä täällä seuraamme työssäoppimisesi sujumista!

    Terveisiä kaikilta meiltä,

    Ilona

    VastaaPoista