torstai 5. helmikuuta 2015

Torstai on toivottomia bussikokemuksia täynnä...

Heh heh hei!


Aamupa metkasti muljahti liikkeelle! Koko Zebbugista hävisi ennen aamu seitsemää sähköt.. Kaksi aamun busseista jätti tulematta kokonaan, mutta töihin ehdin ajoissa silti. ..bussilla. Aamulla Jovan (iso pomo) ilmoitti meidän olevan päivän vajaalla miehityksellä, ja antoi ohjeet puhelujen kääntämisestä alanumeroihin. ..jos siis uskoin voivani jo vastailla puheluihin, uskoin.
Tänään oli koko viikon hiljaisin päivä, mutta onneksi huomenna sitten onkin koko viikon vilkkain, kun kaikki, reilut 250 vartijaa, soittavat ensi viikon työvuorolistansa. Onneksi saimme ne tänään melkein kaikki viimeisteltyä!
Töiden jälkeen, ja parin uuden puuttuvan bussin, lähdimme kämppäkavereiden kanssa pitsalle, ja samalla tutkimme vähän ympäristöä. Lähistöltä löytyi muutama mukavan oloinen pikkukauppa, joten viikonloppuisin ei tarvitse raahautua Lidliin asti kauppaan! Jee! Viikolla niihin ei ikävä kyllä ehdi, koska työmatkat venyttävä päivistä niin pitkiä. Lähelle tosiaan on yllättävän pitkä matka! Kahdeksan tunnin työpäivistä tulee yhtäkkiä kaksitoista tuntisia, kun tuota viiden kilometrin työmatkaa ei pääse lentämällä lyhintä reittiä, vaan ainoa järjellinen reitti kiertää Valettan kautta, ja vaatii vähintään kaksi bussia..
Nyt onkin sitten mukava käpertyä pullottavan mahansa viereen pitkälleen, ja ryhtyä kuuntelemaan ukkosen jyrinää sateen säestämänä....


heipparallaa!!

1 kommentti:

  1. No jopas on liikennöinti hankalaa! Hienoa kuitenkin kuulla, että työt sujuvat ja luottamustehtäviä on saatu nyt jo.

    -Ilona

    VastaaPoista