keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Toinen työpäivä takana

Heips! 😊


Tänään onkin ollut monella tapaa jännittävä päivä! Bussilla pääsin kyllä tänään koko matkan töihin, eli tänään ei tarvinnut ottaa taksia niinkuin eilen Valettasta eteenpäin.. ( minähän en myöhästy!!)
Tänään töissä on pääasiassa puhuttu Isisin uhkauksesta tehdä ohjusisku Maltalle ja Sisiliaan.
Aika hektistä on siis ollut monestakin syystä! Osa vartijoita ei pääse töihin, koska ovat armeijan palveluksessa, ja armeija on korkeimmassa hälytystilassa. Paljon järjestelyjä on siis täytynyt tehdä työvuoroihin. Royal Airforce saapui eilen turvaamaan ilmatilaa, joten itse en ole niin kovin huolissani.. Osa toimiston henkilöstöstä tosin ei ole aivan yhtä rauhallisessa mielentilassa.. 😁 Koko päivän päänpäällä pyörineet sotilaskopterit ovat kyllä viihdyttäneet taitavilla manöövereillään kovasti. Olisin laittanut tähän videon kopterista joka kierteli toimistoa matalalla, taitavia kaarroksia tehden, mutta Floyd näköjään unohti lähettää kuvaamansa pätkän mailiini...


Tänään myös viimeisteltiin ensi viikon työvuorolistoja, ja siinä tulikin päivän toinen jännän paikka! Floydin piti lähteä haastattelemaan mahdollista uutta työntekijää, ja lähteissään kysyi minulta, että osaisinko tehdä listat loppuun... Lupasin yrittää, ja niin sitä mentiin! Onnistuihan se, vaikka vähän hitaasti ja varmistellen. Minulle uusi järjestelmä, vieraat käsialat, ja oudot ihmisten ja paikkojen nimet eivät kovasti helpottaneet tilannetta... Onneksi David tuli reilun tunnin päästä avuksi, ja homma saatiin hoidettua ennen kotiinlähtöä..


Noh.. Tänään on ollut oikein mukava päivä, ja loppu viikkoa kohti varmasti paranee.. Perjantaina pitäisi saapua alakertaan avattavaan asekauppaan aselähetys, joten se varmasti työllistää silloin, huomenna pitäisi saada ensi viikon työvuorot valmiiksi... Nyt siis nukkumaan, ja huomenna kohti uusia seikkailuja!


😊



1 kommentti:

  1. Huh! Jopas siellä nyt tapahtuu. Onneksi kuitenkin kaikki hyvin :)
    Ilona

    VastaaPoista