maanantai 2. helmikuuta 2015

Matkailu (bussilla) avartaa!

Heippa!


Tämä päivä tuli suurimmaksi osaksi käytettyä bussimatkailuun ja sen opetteluun. Aamulla ensin Lidl:iin ostamaan joitain perustarvikkeita, ja hieman ennen puolta päivää Salimaan tapaamaan STAGE Maltan väkeä. Aamun retki meni oikein hyvin, päivällä tehdyssä olisi vielä ollut hieman varaa hienosäätöön!


Kerronpa tuosta päivän retkestä muutaman mehukkaimmista hassutuksista.
Matka Zebbugista Valettaan sujui hienosti, ja Valettasta saimme ostettua kuukauden bussiliput( itse asiassa jo ennen kuin niitä edes olisi pitänyt ostaa. ) Matka Valettasta Salimaan.... Noh... Olisimme olleet perillä melkein ajoissa, koska emme arvioineet bussimatkan kestoa väärin kuin noin puolella tunnilla, mutta... 😅 Noin kolme - neljä kilometriä ennen meidän pysäkkiä, tai siis pysäkkiä joka joskus oli siellä ollu, bussin näyttötaulu- ja kuulutusjärjestelmä lakkasi toimimasta. Huomasimme kuitenkin kuljettajaa tenttaamassa nuoren miehen, jolla oli kädessään hyvin tutun näköisiä papereita. Päätimme siis seurata häntä ulos bussista. Pysäkillä varmistuikin, että määränpäämme oli sama, ja lähdimme bussikuskin ohjeita noudattaen tarpomaan kohti toimistoa... Noin kilometrin kävelyn jälkeen nousi tie(työ) pystyyn, ja aiemmin aukirouhittu tietyömaa jota pitkin olimme tallustaneet muuttui täydelliseksi mutapainiareenaksi. Tässä vaiheessa totesimme parhaaksi soittaa toimiston väen meitä pelastamaan, ja aikamme asiaa selvitettyämme, selvisikin, että kiukkuinen bussikuski ei ole paras vaihtoehto neuvoja antamaan. Oli mokoma neuvonut meidät täysin väärään suuntaan! No, David tuli meidät kävellen hakemaan, ja lopulta pääsimme perille vain 45 minuuttia myöhässä. Tähän oli onneksi STAGE Maltan väki varautunutkin. Osasyynä ongelmaan tietysti oli, että olimme jääneet väärällä pysäkillä kyydistä. Pääsääntöisesti siksi, että pysäkkiä, tai edes tietä, jolla meidän olisi pitänyt kyydistä jäädä, ei ollut tietöiden vuoksi enää olemassakaan...


Mutta! Tänään on kotimatkalla kastelleesta vesi /raemyräkästä huolimatta ollut ihan mukava päivä. Kunhan vielä ehtii vähän paremmin tutustumaan ympäristöön, niin asiat helpottuvat vielä huimasti! Mitä siis tänään opin? No, että lähelle on pitkä matka, ja että kiukkuiselta bussikuskilta ei kannata kysyä neuvoja!


Nyt nukkumaan, ja huomenna kohti uusia seikkailuja Signal 8 Securityn hoteissa! 😁


Heipat!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti